Dwarsstraat 3 - 5384 SM - Heesch
(+31)6 38326801
info@cop-heesch.nl

Insectenbestrijding

Mieren
Alhoewel mieren in Nederland meestal geen serieus gezondheidsrisico met zich meebrengen, kunnen ze wel een probleem vormen voor levensmiddelen. Mieren kunnen bacteriƫn van vieze plekken waar zij zijn geweest met zich meebrengen. Zo kunnen ze eten en andere levensmiddelen besmetten.

Vliegen
Vliegen kunnen een risico vormen voor mensen en dieren door de talloze ziekten die zij kunnen verspreiden. Ook kunnen ze parasieten met zich meebrengen en bijten. Vanwege de razendsnelle tijd waarin vliegen zich tot volwassenheid kunnen ontwikkelen (soms slechts een paar dagen), is het essentieel dat overlast van vliegen snel wordt bestreden.

Wespen
Wespen zijn een stuk minder vriendelijk dan de bescherme bijen en hommels waar ze op lijken. Alhoewel een steek van dit agressieve insect altijd een vervelende ervaring is, is het voor mensen met een allergie voor wespensteken zelfs levensbedreigend.

Insectenbestrijding
Heeft u last van mieren, wespen, vliegen of andere insecten? U kunt bij ons terecht. Bij C.O.P. helpen we u graag op een professionele en milieuvriendelijke manier met het oplossen van deze problemen. Neem voor vragen en offertes contact met ons op.